tirsdag den 15. april 2008

Kampen mod hiv

Immunforsvaret er det der gør at du ikke bliver syg.
Når man får hiv så går ens immunforsvar ned, det gør at du har let ved at blive syg. Hiv er en kønssygdom, men sygdommen kan også smitte fx når junkier bruger den samme sprøjte og der er lidt blod tilbage med hiv-virus. Hiv kan også overføres når et barn bliver født af en mor der har hiv.
Vi vil undersøge hvor langt videnskaben er kommet med at finde medicin der kan beskytte os mod hiv-smitten, og også finde ud af om det er realistisk at finde en kur mod hiv og aids.
Indtil menneskeheden finder en løsning må man sørge for at sende så mange penge ned til Afrika for at de kan få mad og især medicin.


Over halvdelen af Afrikas befolkning lider af hiv og aids.
Pillen skal ikke være får dyr: den skal koste 50 øre.
Så tænker i nok hvad med dem der laver det, de tjener jo ingen penge? Jo ,for der er omkring 10 millioner mennesker der lider af aids.


Helene 4G, Christoffer 6G og Magnus 4G

3 kommentarer:

G sagde ...

Det er godt skrevet men man skal ikke sende penge ned til mad, fordi så bliver mad priserne højere.
Vi synes at i skulle finde ud af en måde så babyen ikke får hiv når hun\han bliver født. Og man skulle lave medicin mod hiv!

Victoria 4.g Maria 6.g og Amalie 6.g

G sagde ...

godt tema i har fundet der og en god løsning.
så bliv ved med det i gør så bliver vores samfund bedre.
m.v.h oskar m 4.g

Musta sagde ...

Jeg syntes det er et flot billede I har brugt og jeg syntes det er en god ide at I vil bekæmpe sygdommen med piller. Jeg syntes bare jeres pris er lidt for dyr. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad man gør for at oplyse de mennesker der typisk får sygdommen så de kunne undgå at få sygdommen. Har I svaret på det?
Hilsen Sebastian 4G