mandag den 21. april 2008

Fremtidens trafik

Vi er et trafikudvalg under Samfundsministeriet

Vi vil indføre overgang til brug af brintpiller som drivkraft i alle transportmidler for at spare på fossilt brændstof som f.eks benzin og diesel, samt at undgå bioethanol, fremstillet af kornprodukter. Derved hjælper man miljøet og sikrer at der i mange år vil være oliereserver, som vi er afhængige af til medicin og plasticfremstilling. Og kornprodukterne kan i stedet bruges til at afhjælpe de store sultekatastrofer, som hele tiden opstår rundt om i den tredje verden. Det vil selvfølgelig også afhjælpe farerne ved drivhuseffekten. Dong har lovet at producere brintpiller til biler senest om fem år. Brug af bl.a. majs til bioetanol eller brug af dyrefedt til fremstilling af brændstof kan betyde, at priserne på brød og kød vil stige virkelig højt.

Vi vil desuden satse på at brug af offentlige transportmidler som tog og bus bliver gjort gratis for at undgå den stærke trafik i bymidterne.

Frederik 5G, Frederik 4G, Maya 4G og Tobias 6G

5 kommentarer:

G sagde ...

Jeg synes det rigtig god ide ;D
Fordi bilerne er jo en af de ting, som sviner rigtig meget.
Derfor er det godt, at lave nogle biler, som ikke sviner.
Jeg håber faktisk, at man laver dem snart.
Eller laver bilfrie dage ._.

Amalie 6.G og Maria 6.g

Fægteren sagde ...

Hvorfor kunne mand ikke bare få biler der køre på strøm. Det ville ikke skade miljøet. Så kunne den oplades om natten hvor vi ikke bruger strøm.

Alexander B 4.G

G sagde ...

jeg synes det er en god ide.
elektricitet biler vil kun gavne de næste 5 år, men i år 2030 ville vi nok have brint piller i lommen, som ikke forurener.

Hlisen Oscar 6G, Max 5G og Louise 4G

G sagde ...

Det er godt at i vil prøve at få miljø-venlige-biler. Der er jo også mange der bor i byen som har det skidt pga. bilerne og køretøjerne. I kunne måske forslå at lave en dag hvor man ikke måtte køre i Benzin-køretøjer.

Astrid 4G

G sagde ...

rigtig god ide for så bliver der ikke så meget forurening i verden det er
hilsen frederik og maya