torsdag den 17. april 2008

Konserveringsmidel

Flere og flere mennesker indtager dagligt store mængder af mere eller mindre overflødige konserveringsmidler. Konserveringsmidler er stoffer, som man kommer i maden, for at forlænge holdbarheden og for at ændre madens udseende. Bl.a. er kemiske stoffer (fx farvestof) et stort problem, da utrolig meget af vores mad, indeholder disse skadelige stoffer. Problemet med indtagelse af konserveringsmidler/-stoffer over længere tid, er at det langsomt skader kroppen, og i sidste ende kan det udvikle sig til allergi.

I 2030 vil vi (vores gruppe), forsøge at nedskære antallet af konserveringsmidler. De få konserveringsmidler, som stadig vil blive brugt på det danske marked, vil være uskadelige og måske endda sunde. Konserveringsmidler skal kun bruges i maden, hvis konserveringsmidlerne er uskadelige og nødvendige.
Kamma 6G, Anne Sofie 6G og Caroline L 6G

2 kommentarer:

G sagde ...

Det synes jeg er rigtig godt, at i vil det!
Man har jo fundet ud af, at det ikke er sundt, eller det har man vist altid.
Men jeg håber faktisk det sker i virkeligheden snart ;)

Amalie og Maria 6.G

G sagde ...

Jeg syntes at det er godt at i vil stoppe konserveringsmidler i mad/slik. Det er heller ikke så godt at de putter det i slik, der er jo mange børn der spiser det. Det skal jo stoppes på et eller andet tidspunkt,så hvorfor ikke nu.

Astrid 4G