torsdag den 10. april 2008

Afskaf skadelig børnearbejde

Vi synes at børnearbejde er misbrug når forældrene tvinger børnene til at arbejde uden de vil – altså tvungen arbejde. Børn skal være børn og have det sjovt, som børn i Danmark har det. Der er også børn i Danmark som arbejder, fx ved at gå med aviser, og det skader dem ikke fysisk og psykisk, men der er børn nede i Afrika, Asien og andre lande der arbejder for at tjene penge til deres familie, så de kan købe mad og andre vigtige ting, og det arbejde de laver kan skade dem fysisk og psykisk, og det er den slags børnearbejde vi vil stoppe!

Hvad synes du man kan gøre for at stoppe det?


Caroline 5G, Amalie 5G & Anne-Sophie 5G

4 kommentarer:

G sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
G sagde ...

jeg syntes at i har fat i noget og det er rigtig at det er meget synd for dem der arbejder
men det er et godt emne

Emilio 5.g

TA sagde ...

Jeg syntes det er en virkelig god idé at få afskaffet børnearbejde. For de har jo lige så meget ret til at have det sjovt, som i siger!, men jeg ved godt at man allerede laver en masse ind samlinger, men alligevel kunne man måske få fler' til at donere noget fx ved at få flere rødekors butikker & begynde at reklamere for alle rødekors butikkerne. Det kunne jo være det blev til et anerkendt mærkevare!

Kærlig Hilsen Thea 5.G

G sagde ...

jeg synes det er en god ide at afskaffe børneabejde. vis man skulle lave børne arbejde så skulle det være frivilligt og der skulle være tid til at gå i skole så de fik en udannelse.

af oskar math ø og jesper 5g