torsdag den 10. april 2008

Samfundsministeriets udvalg for arbejde

Vi er et udvalg under Samfundsministeriet, som planlægger at sikre den nødvendige arbejdskraft i år 2030. Det vil vi gøre ved at sikre de nødvendige pladser til uddannelse af læger, pædagoger og lærere og ved at sikre alle offentlige ansatte en respektabel løn. Vi vil sikre de økonomiske rammer ved at begrænse ulandsbistanden til diktaturstater og lande uden demokrati. Ulempen kan være at der opstår for store forskelle i verdensøkonomien med fare for krig.

Til de job som mangler ansatte rundt omkring på serviceinstitutionerne (sygehuse, politi, skoler, daginstitutioner), vil vi regulere adgangsbegrænsningen og sikre at pladserne ikke optages af udenlandske studerende (en kvote på 10% af udlændinge på disse uddannelser). Ulempen vil være, at dem, der kommer ind på de forskellige studier, ikke arbejder hårdt nok for at lære det, de skal kunne. har i et forslag til hvor vi kan få penge til offentlige arbejdere.

MagnusTheil Olsen 6G og Anna Moll Berg 5G

1 kommentar:

G sagde ...

ja i har ret med det med arbejde. Men man kunne måske sænke de penge som man får når man ikke har et job. Det vil måske få flere der er arbejdsløse til at arbejde.
hilsen Emilio og Kristian 5.G.