torsdag den 10. april 2008

Mod et bedre retssystem

Vi er et udvalg under Samfundsministeriet, der arbejder med at gøre retssystemet bedre i år 2030. For det første ønsker vi at afskaffe dødsstraf, da der er mange eksempler på at mennesker er blevet uretfærdigt henrettet. Vi synes også, at det er en primitiv og uværdig måde at straffe på.
Vi har også prøvet på at finde en retfærdig løsning på en betinget straf. Vi er kommet frem til, at hvis du får en betinget straf, kunne det være en idé, hvis man kunne få opereret en chip ind i hånden, så man kunne holde øje med, at de ikke gjorde det igen.
Vi ønsker også at voldtægtsforbrydere og pædofile skal tvangssteriliseres.
I tilfælde af meget grove forbrydelser f.eks. mod samfundet (terror o.lign.) og overlagt mord, ønsker vi stadig at bruge sikrede fængsler i 2030.


Gruppe: Bastian 4G, Mollie 6G og Frederik T.H. 5G

9 kommentarer:

G sagde ...

Vi synes det er en god idé at afskaffe dødsstraf, men så skal i bare finde en alternativ straffe metode. det er også en god idé at operere en chip ind i hånden men man skal bare opererere den langt nok ind, så den dømte ikke kan skære den ud.

Agnes og Ella

G sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
G sagde ...

ok vi skal nok prøve at finde nogen flere forslag.

G sagde ...

Vi er to drenge der kommer fra miljøministeriet som ikke syntes man skal afskaffe dødsstraf. men det med chippen er meget god ide nikolaj og joakim..

G sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
G sagde ...

Hvorfor synes i ikke at dødsstraf skal stoppes, der er mange eks. på at folk er blevet uretfærdigt sraffet. Mollie og bastian.

G sagde ...

Vi syntes det er en god ide at afskaffe dødsstraf

Alberte, Mathilde og Anna Olivia 5.G

G sagde ...

Det er en god ide at afskaffe dødstraf, men hvad så med 100 års fængsel, det er jo ikke ligefrem en dødsstraf, det er bare fængsel

G sagde ...

Det nogle gode ideer!

Men hvis man afskaffede dødssraf kunne en serie morder bare blive ved med af dræbe eller hvad?

Men så som i skriver kunne uskyldige jo blive henrettet!

Amalie 6.G