onsdag den 16. april 2008

Bedre skoler

Vi arbejder i Kulturministeriet. Vi synes at skolen kan gøres bedre inden 2030.
Vi synes at toiletterne er gamle, slidte og beskidte. Det gør at vi næsten ikke vil på toilettet. Når vi ikke gider på toilettet bliver vi utålmodige og får en dårlig time og det er ikke godt for kroppen. Når man ikke kan gå på toilettet bliver man stresset og hører ikke efter. Vi mener at hvis man opfinder elektriske toiletter som automatisk skyller ud, vil der ikke være så ulækkert. Eller hvis man havde en alarm som registrerede, om man vaskede hænder, ville alle lære at være ordentlige.
Mere plads gør at man for lyst til at komme i skole. Man kan også koncentrere sig i længere tid hvis man har plads og ikke er så mange. Vi var engang 32 i børnehaveklassen - det var ikke sjovt. Heldigvis gik 3 ud da vi skulle i 1. Hvad skal vi gøre for at der ikke er så mange i klassen?

Oscar S, Oskar M og Alexander dH 4G

7 kommentarer:

G sagde ...

Det der med at toiletterne er beskidte, er fordi at eleverne gør dem beskidte, og i forvejen kommer der en rengørings mand/kvinde og gør dem rene. Så i må søger får at straffe de elever der gør dem beskidte.
Hilsen Nikolaj, Joakim og Asbjørn

G sagde ...

tak for kommentaren christian 4g

G sagde ...

Ja. Børnene kan kun takke sig selv for at toiletterne ser ud som de gør.

Morten 6.G

G sagde ...

det er okay god ide men det er jo børnene der gør dem bedskidte men man kunne jo godt få en rengøringsdame
hilsen Maya & Frederik 4.G

G sagde ...

Jeg er enig i at toiletterne er klammme...! automatisk "skyl ud" vil nok ikke være så smart når man skulle gøre rent. så vil alt sæbe osv jo bare blive skyllet ud med det samme... men ellers fin tanke. det med alarmen der ville sige noget hvis man ikke vaskede fingre ville også være lidt overflødig. hvis man nu bare hurtigt sku ud g pudse næse eller noget, eller hvis det brænder, hvad skulle man så gøre? vaske fingre d'gnet rundt..? men jeg kan li'
at i har nogle idéer...

hvis der skulle være flere i klassen, så skulle der nok være flere skoler. mere plads på skoler er dejligt!! jeg læste en artikel igår om at man koncentrerede sig bedere i noget lys end i andet, så måske skulle man snakke med sådan en lampe en og få sat noget ordentliggt lys op.

Rigtig godt indlæg...!
Hilsen Nanna 6G

G sagde ...

det er en god ide

FinnB sagde ...

Hej drenge:
Jeg er meget enig med jer i at for mange børn i klasserne giver en rigtig dårlig trivsel og et af mine ønsker for fremtidens skoler er at der bliver sat trivselsprojekter i gang hvor det er eleverne selv der skal stå til ansvar for hygiejne og indeklimaet i klasserne.

Jeg har tidligere arbejdet som VVS Installatør og når jeg kom hjem i folks private hjem, så var der ofte helt utroligt beskidt på toiletterne og så kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at hvis ikke mor og far kan finde ud af at gøre rent og lære børnene det, hvordan skal det så fungere i skolerne?

Derfor håber jeg at I alle sammen vil tænke på fremtidens skole som et sted hvor renlighed og hygiejne som det mest naturlige er i top - sker dette, vil motivationen også være det samme!

Hilsen fra Finn (Nikolaj´s far - 4G)